Bellingham maakt indruk: 'Heb ik nog nooit meegemaakt'

Reacties

Jude Bellingham kan niet meer stuk bij Real Madrid. De Engelse miljoenenaankoop heeft zich moeiteloos aangepast in Spanje en blijkt nu al onmisbaar. Dani Carvajal is fan.

Bellingham maakt indruk: 'Heb ik nog nooit meegemaakt'
© Pro Shots

Bellingham staat inmiddels op vijf doelpunten in vier wedstrijden en trok Real Madrid dit seizoen al meerdere keren uit een dal. Goed om te weten is dat de middenvelder pas twintig jaar is. Carvajal, die al tien jaar rondloopt in Bernabéu, is blij met Bellingham. 'Sinds ik hier ben, heb ik nog nooit zo'n aanpassing meegemaakt. Niet alleen sportief, maar ook in de kleedkamer', vertelt Carvajal vol bewondering aan Relevo.

'Hij is een speler waar veel druk op staat. Vanaf het eerste moment is hij achteraf gebleven om met zijn collega's te praten, hij maakt grapjes, traint, werkt hard... Hij lijkt me een fantastische jongen die op zijn pootjes terechtgekomen is', aldus de 31-jarige Carvajal.

Het spreken van de Spaanse taal gaat Bellingham nog niet zo goed af. 'Hij probeert het. Hij spreekt nog niet veel, maar kent zijn woordjes en begrijpt je. Dat wordt gewaardeerd.'

Bekijk hier al onze video's
Meer J. Bellingham
Meer over J. Bellingham
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.