Belgische laagvlieger zorgt voor enorme transferstunt met vastleggen Adriano

Reacties

KAS Eupen heeft woensdag voor een enorme stunt gezorgd door Adriano Correia vast te leggen. De 35-jarige linksback annex linkermiddenvelder beschikt over een erelijst waarop bijna iedere prof jaloers is.

Belgische laagvlieger zorgt voor enorme transferstunt met vastleggen Adriano
© Pro Shots

Adriano is vooral bekend van zijn periode bij Barcelona: tussen 2010 en 2016 werkte hij bijna tweehonderd officiële duels af namens de Catalanen. In die periode won de zeventienvoudig Braziliaans international onder meer vijf keer de landstitel, twee keer de Champions League en tweemaal de wereldbeker.

Adriano had zich in dienst van Sevilla in de kijker gespeeld bij Barcelona. Met de club uit Andalusië legde hij onder meer twee keer beslag op de UEFA Cup.

Na zijn vertrek bij de Blaugranas was Adriano actief voor Besiktas en Club Athletico Paranaense. KAS Eupen, de nummer dertien van het afgelopen seizoen in de Jupiler Pro League, is dus de volgende halte.

'Hij heeft het aura van een kampioen', reageert sportief directeur Jordi Condom op de clubsite van KAS Eupen. 'Met hem, en met natuurlijk het hele team, willen we het beste seizoen in onze geschiedenis neerzetten.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.