Bekijk de beelden: dit Andorrese doelpunt gaat de wereld over

Jesús Rubio Gómez scoorde nog nooit voor de nationale ploeg van Andorra. Vrijdag maakte hij, in zijn 32ste interland, dan eindelijk zijn eerste interlandtreffer. Die zal hij bovendien niet snel vergeten.

© Imago
Jesús Rubio in een andere wedstrijd met Kingsley Coman.
Andorra
Andorra
2 - 1
Liechtenstein

De 27-jarige rechtsback van Inter Club d'Escaldes probeerde het na 82 minuten met een poging vanaf eigen helft en zag de bal pardoes achter Benjamin Büchel in het doel vallen. De doelman zat er nog wel met een hand aan, maar kon de 2-0 niet voorkomen.

Door de overwinning staat Andorra na drie speelronden met vier punten op een gedeelde tweede plaats in de Nations League-groep. Letland staat met negen punten bovenaan.