Bekerhouder PEC begint met Lukoki aan achtste finale

Reacties

Bij de hervatting van het KNVB-bekertoernooi heeft trainer Ron Jans van PEC Zwolle een basisplaats ingeruimd voor Jody Lukoki, die dinsdag tijdens het uitduel met VVV-Venlo (aftrap 18.30 uur) Mustafa Saymak vervangt.

Bekerhouder PEC begint met Lukoki aan achtste finale

Jans kiest in De Koel verder voor dezelfde namen als zaterdag tijdens de 1-0 overwinning bij Willem II. Dat betekent dat Tomás Necid opnieuw de voorkeur krijgt boven Stef Nijland aan de kant van de titelverdediger, die de vorige rondes te sterk was voor FC Oss (3-2) en HHC Hardenberg (6-1).

Na het duel tussen VVV en Zwolle strijden Heracles Almelo en SC Cambuur dinsdagavond nog om een ticket in de kwartfinale. Woensdag staan De Graafschap - FC Twente, AZ - NEC en FC Groningen - FC Volendam op het programma. Een dag later ontvangt Excelsior NAC Breda, terwijl Vitesse op bezoek gaat bij Ajax.

Roda JC Kerkrade en PSV strijden pas op 20 januari voor de laatste plek in de kwartfinale. De wedstrijd werd verplaatst, aangezien woensdag het competitieduel tussen PSV en Feyenoord moest worden ingehaald.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.