Bekeravontuur Kozakken Boys op losse schroeven

Reacties

Vanwege het in eerste instantie ontbreken van Kozakken Boys-speler Madjer Lukoki op het wedstrijdformulier, hoopt HBS alsnog door te stoten tot de volgende ronde in het KNVB-bekertoernooi.

Bekeravontuur Kozakken Boys op losse schroeven

Kozakken Boys was woensdagavond met 2-1 te sterk voor de collega-amateurs, maar deelname aan de volgende ronde is nu onzeker. De in de eerst helft ingevallen Lukoki ontbrak voorafgaand aan het duel op het wedstrijdformulier en die fout werd in de rust hersteld.

Kozakken Boys hoopt dat de fout geen gevolgen krijgt. 'Het kan niet zo zijn dat wij door een menselijke fout deze wedstrijd verliezen. Lukoki was gewoon speelgerechtigd, maar iemand van onze club is vergeten zijn naam op het formulier te zetten. Dat is vervolgens netjes aan de vierde man gemeld, waarna zijn naam in de rust toegevoegd is. Na afloop hebben alle betrokken partijen dat formulier ondertekend', legt Freek Vorthoren, penningmeester van Kozakken Boys aan VI uit.

De KNVB laat weten om verklaringen van beide clubs en de scheidsrechter te vragen. De partijen hebben tot maandagmiddag de tijd om met een verklaring te komen, waarna een vooronderzoek wordt gestart. De voetbalbond stopt Kozakken Boys als winnaar van de wedstrijd wel gewoon in een van de kokers bij de loting.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.