Bekeravond met Ajax, Feyenoord en PSV: met welke favoriet win jij?

ADVERTORIAL - Houden Ajax, AZ, Feyenoord en PSV uitzicht op bekersucces en wie van de kleinere clubs kan stunten in de zestiende finales? Blik vooruit op een spectaculaire bekeravond en speel mee bij Jack's Casino! Deze mooie kansen wil je niet laten liggen.

Bekeravond met Ajax, Feyenoord en PSV: met welke favoriet win jij?
© Pro Shots

PSV treft in eigen huis het zwalkende Fortuna Sittard. De Limburgers hebben als nummer zestien van de Eredivisie grote sportieve zorgen en troffen het ook niet bij de loting in het bekertoernooi. Na zes nederlagen op rij werd zaterdag door Fortuna wel gewonnen van concurrent PEC Zwolle. PSV rekende op zijn beurt in het voorbije weekend af met NEC en greep zo de koppositie in de Eredivisie. Dendert PSV door? De odd voor een zege is 1.10 en inzetten op een overwinning met twee goals verschil kan je al 1.29 keer de inleg opleveren.

PSV won drie van zijn laatste vijf wedstrijden tegen Fortuna met een verschil van drie goals of meer. In die reeks werd vier keer minstens drie keer gescoord door de Eindhovenaren. Dat maakt de Jack's Special bij deze wedstrijd wel erg aantrekkelijk. De odd voor Thuisspelend team wint met 3 doelpunten of meer is speciaal verhoogd naar 2.60.

De bomvolle voetbalavond begint om 18.00 uur al met een erg mooie confrontatie. FC Twente won de KNVB-beker deze eeuw al twee keer en gaat vanavond in eigen huis proberen te stunten. Bij de laatste bekerwinst van Twente in 2011 hadden Theo Janssen, Luuk de Jong en Nacer Chadli nog een basisplaats bij de Tukkers en maakte Marc Janko het winnende doelpunt in de finale tegen Ajax. Staan er in deze editie van het bekertoernooi nieuwe helden op? Twente begint natuurlijk als underdog aan de strijd met Feyenoord, de odd voor een zege van de thuisploeg is 4.80.

Feyenoord kwam eind november in de competitiewedstrijd in Enschede niet verder dan een 0-0 gelijkspel en won in april 2018 voor het laatst in De Grolsch Veste. Toch zal er aan zelfvertrouwen geen gebrek zijn bij de ploeg van trainer Arne Slot, die inmiddels al dertien duels op rij niet verloren heeft. Het bekertoernooi is de kortste weg naar tastbaar succes voor de nieuwe coach van de Rotterdammers. Denk jij dat het Feyenoord lukt om in de reguliere speeltijd af te rekenen met Twente? Ga dan voor de quotering van 1.63 voor een zege van de bezoekers. De notering voor een gelijkspel en dus verlenging is 4.10.

AZ speelt een halve week na de zo knappe overwinning in de Johan Cruijff Arena in eigen huis tegen Heracles Almelo en is voor dat duel met een odd van 1.32 voor een zege duidelijk de favoriet. Bij het duel van Ajax mag er niet eens discussie bestaan over wie de favoriet is. De Amsterdammers treffen de amateurs van Barendrecht. Denk jij dat niemand van de genoemde favorieten een misstap maakt? Ga dan voor de bijzondere Jack's Special: Ajax, PSV, Feyenoord en AZ winnen (odd van 4.00).

Pak je kansen in het bekertoernooi en speel mee bij Jack's! Zet je liever in op buitenlands voetbal? Bekijk hier het uitgebreide aanbod voor woensdagavond. Voor nieuwe spelers is een free bet tot 50 euro te verkrijgen.

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's