Begrip bij geëerde Janmaat over inleveren zondagochtend

Reacties

Met trots is Daryl Janmaat in de voetsporen getreden van onder andere Alan Shearer, maar tegelijkertijd beseft hij dat manager Steve McClaren hem terecht zondagochtend extra heeft laten opdraven.

Begrip bij geëerde Janmaat over inleveren zondagochtend

Janmaat werd een dag na de pijnlijke nederlaag van Newcastle United tegen Crystal Palace (5-1) geëerd door de schrijvende pers uit het noordoosten van Engeland. 'Ik heb hard gewerkt en het is mooi als je dan daarvoor iets terugkrijgt', vertelde de verdediger op de clubwebsite over zijn uitverkiezing tot Speler van het Jaar.

'Het is fantastisch voor mij. Veel grote namen hebben deze prijs gekregen, zoals Alan Shearer en Peter Beardsley. Dat zijn een paar van de grootste namen die voor deze club hebben gespeeld. Ik ben echt trots op deze prijs.'

Sportief gaat het beduidend minder voor de wind voor Janmaat en Newcastle United, dat door het verlies van zaterdag voorlaatste staat in de Premier League. Manager Steve McClaren liet de spelers zondag voor een extra training opdraven.

Janmaat begreep dat maar al te goed. 'Ook voor McClaren is het moeilijk. Hij is afgelopen zomer met veel ambities binnengekomen. We hebben nieuwe spelers gehaald en we hadden allemaal meer van de start van het seizoen verwacht. Het is teleurstellend en dat begrijp ik.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.