Beerens bijt tot einde van seizoen op zijn tanden

Reacties

Roy Beerens miste afgelopen zaterdag door een enkelblessure nog de thuiswedstrijd van Hertha BSC tegen 1. FC Köln (0-0), maar de 27-jarige vleugelspits kan aankomende zaterdag op bezoek bij Bayern München weer meespelen. Zonder slag of stoot gaat dat niet.

Beerens bijt tot einde van seizoen op zijn tanden

Hertha lijkt met zeven punten meer dan nummer zestien SC Paderborn, dat momenteel afstevent op play-offs tegen degradatie, vrijwel zeker van handhaving. Beerens stelt echter alles op alles om er de laatste vijf duels bij te zijn.

'Ik ben nog niet honderd procent fit, maar tot het einde van het seizoen bijt ik op mijn tanden. Daarna heb ik vier weken vakantie, dan kan ik herstellen', vertelde de tweevoudige international dinsdag aan de rand van het trainingsveld tegen Kicker.

En dus kan trainer Pál Dárdai zaterdag tegen Bayern weer rekenen op de man die dit seizoen al 26 keer in actie kwam in de Bundesliga en goed was voor drie goals en één assist. Het is nog wel de vraag of Beerens in de basis start.

'Maar Roy helpt ons met zijn beweeglijkheid ook als hij maar twintig minuten speelt', stelt de Hongaarse coach van Hertha, dat afstevent op lijfsbehoud doordat het alweer zeven competitiewedstrijden ongeslagen is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.