Been hekelt arbitrage na puntenverlies Racing Genk

Mario Been beleeft bewogen weken bij Racing Genk. De knappe zege op Club Brugge (5-4) en het puntje in de Champions League tegen Chelsea (1-1) kregen zaterdag geen goed vervolg in het thuisduel met KV Kortrijk (2-2). De Nederlandse coach wijt het puntenverlies gedeeltelijk aan de falende arbitrage.

Been hekelt arbitrage na puntenverlies Racing Genk

Been en Genk ontsnapten in de slotfase aan een nederlaag. Anthony Limbombe zorgde vlak voor tijd voor de 2-2 eindstand. De Nederlandse coach heeft echter zijn vraagtekens bij de twee tegentreffers.

'Ik ben niet iemand die snel afgeeft op de scheidsrechter, maar bij de goals van Kortrijk heb ik toch mijn twijfels', vertelt de voormalig Feyenoord-coach in de Belgische media.

'Ik vraag me af wat de scheidsrechter en zijn assistenten staan te doen als ze een absolute handsgoal van Nfor goedkeuren.' Bovendien vond Been dat bij de tweede Kortrijk-goal een overtreding op Anthony Vanden Borre werd begaan.

In tegenstelling tot enkele weken terug was Been nu wel tevreden met de mentale veerkracht van zijn ploeg. 'Ik ben verheugd met de mentale weerbaarheid van mijn spelers na de 1-2', sloot Been af met een positieve noot. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's