media

statistieken

datum

laden laden
laden laden
Toon meer resultaten

Been heeft met Ignjatovic zijn gewenste verdediger

Been heeft met Ignjatovic zijn gewenste verdediger

Feyenoord heeft komend seizoen de beschikking over Aleksandar Ignjatovic. De 21-jarige Serviër wordt door de Rotterdamse club voor een jaar gehuurd van Borac Cacak. Feyenoord bedong daarnaast een optie tot koop.

'Wij zijn bijzonder blij dat wij deze jonge, talentvolle verdediger voor deze cruciale positie hebben kunnen vastleggen', zegt Mario Been op de website van zijn club. De trainer had donderdag al zijn verwachting uitgesproken nog voor het weekeinde een rechtsbenige centrale verdediger te kunnen verwelkomen.

Dat is dus Ignjatovic geworden. De jonge Serviër is 1.92 meter lang en begon zijn loopbaan bij Radnicki Nis. Vorige zomer maakte hij de overstap naar Borac Cacak. Met die club speelde hij afgelopen seizoen in het UEFA Cup-toernooi twee keer tegen Ajax. De Amsterdammers wonnen in Servië met 4-1 en waren in de Arena met 2-0 te sterk.

'Met Borac heb ik helaas verloren van Ajax', aldus Ignjatovic. 'Revanche moet ik nu dan maar nemen in het shirt van Feyenoord. De club heeft me een heel jaar gevolgd en enkele weken geleden werd de interesse kenbaar gemaakt aan mijn zaakwaarnemer. Vanaf dat moment kon ik alleen maar hopen dat het rond zou komen.'

'Dit is een grote stap voor mij', vervolgt de verdediger. 'Ik heb altijd gehoopt om door te kunnen groeien naar een grote club als Feyenoord, maar in Servië weet je nooit wanneer je die stap ook daadwerkelijk kunt maken. Ik ben zeer gelukkig dat ik nu voor Feyenoord mag gaan spelen.'

Laatste nieuws