Been: 'Babovic zou versterking voor ons zijn'

Stefan Babovic heeft de laatste twijfels over zijn kwaliteiten weggenomen tijdens een training bij Feyenoord. Trainer Mario Been ziet de Servische middenvelder graag komen.

Been: 'Babovic zou versterking voor ons zijn'

Babovic trainde donderdagochtend met de Feyenoord-selectie om het positieve beeld van bekeken dvd's te bevestigen. De 22-jarige middenvelder, die onder contract staat bij FC Nantes, liet een goede indruk achter. 'Babovic heeft een uitstekende techniek en zou een versterking voor ons zijn', zei Been op de website van Feyenoord. 'Hij is ook nog eens een linkspoot en daar hebben we er niet veel van.'

Of Babovic daadwerkelijk naar Feyenoord komt, is nog de vraag. De Rotterdamse club heeft eigenlijk geen geld voor transfers. De komst van de Serviër hangt ook af van een eventueel vertrek van Jonathan De Guzman, die in de belangstelling staat van Valencia en Chelsea. Feyenoord hoopt Babovic dan ook in eerste instantie te huren van Nantes, terwijl zijn vermogende vader het salaris van de speler voor zijn rekening zou willen nemen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen