Beelden Sport1: uitblinker Kroos imponeert Ancelotti

Reacties

In samenwerking met Sport1 brengt Voetbal International de beelden van de Primera División. Bekijk hier hoe Real Madrid in eigen huis met 5-1 wint van Rayo Vallecano.

Beelden Sport1: uitblinker Kroos imponeert Ancelotti

Na afloop vertelde trainer Carlo Ancelotti uitermate tevreden te zijn. De Italiaanse coach roemde zijn Duitse middenvelder Toni Kroos. 'Hij was de beste man van het veld en heeft bovendien zijn eerste goal gemaakt', vertelde de coach aan AS. 'Ik ben verrast door het hoge niveau dat hij steeds haalt. Hij en Luka Modric vormen een uitstekend koppel. Als de een gaat, bewaakt de ander de balans.'

Dat het voor Cristiano Ronaldo - die inmiddels al op achttien competitiedoelpunten staat - lang wachten was op zijn goal (de 5-1), zegt volgens de Italiaan niet zo veel. 'Ik heb Ronaldo niet bezorgd gezien. Dat hoeft ook niet, want het is geen probleem als hij niet scoort. Uiteindelijk heeft hij zijn werk uitstekend gedaan en óók nog gescoord. En ook dat is niet vreemd. Er is niets opvallends aan goals van Ronaldo of Bale', besloot Ancelotti veelzeggend, maar waar, over zijn sterspelers.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.