Beelden Sport1: heldenrol Afellay, Real poetst kater weg

Reacties

In samenwerking met Sport1 brengt Voetbal International de beelden van de Champions League. Bekijk hier hoe Real Madrid gehakt maakte van FC Basel en hoe Ibrahim Afellay met Olympiakos Piraeus stuntte tegen Atlético Madrid.

Beelden Sport1: heldenrol Afellay, Real poetst kater weg

Met een doelpunt en een assist had Afellay een hele belangrijke bijdrage aan de zege van Olympiakos op de verliezend Champions League-finalist van vorig jaar. Bekijk de wedstrijdbeelden hier.

Arsenal liep in het stadion van Borussia Dormund vanaf de eerste minuut achter de feiten aan. Ciro Immobile opende de score na een knappe rush en Patrick Aubameyang maakte het tweede doelpunt van Dortmund. Arsenal mocht van geluk spreken dat de Duitsers de score nadien niet verder opvoerden. Bekijk de samenvatting hier. In dezelfde poule ontsnapte Galatasaray aan een nederlaag tegen Anderlecht. Bekijk hier hoe.

Real Madrid had in eigen huis geen enkele moeite met FC Basel, dat met een 5-1 nederlaag terug naar Zwitserland werd gestuurd. Bekijk hier hoe Real de zure nasmaak van de verloren stadsderby wegspoelde. AS Monaco luisterde zijn rentree in het miljoenenbal op met een nipte overwinning op Bayer Leverkusen. De hoogtepunten van deze wedstrijd zie je hier.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.