Beelden Sport1: Dure misser Van Dijk, BMI bereikt groepsfase

Reacties

In samenwerking met Sport1 brengt VI.nl regelmatig beelden van de Europese topclubs. Bekijk hier hoe Celtic werd uitgeschakeld door Maribor in de tweede confrontatie in de play-offs van de Champions League play-offs. Zie ook hoe Bruno Martins Indi de groepsfase van het miljoenenbal bereikte ten koste van Lille.

Beelden Sport1: Dure misser Van Dijk, BMI bereikt groepsfase

Celtic nam het in eigen huis op tegen Maribor. In Slovenië eindigde de eerste confrontatie in een 1-1 gelijkspel, waardoor de Schotten dachten met een goede uitgangspositie aan de return te kunnen beginnen. Het eindigde voor Virgil van Dijk en Derk Boerrigter, spelers van de groen-witten, in een catastrofe.

Daarnaast nam Bruno Martins Indi het met FC Porto op tegen Lille. De verdediger plaatste zich met zijn nieuwe ploeg voor de groepsfase van de Champions League, na een zwaarbevochten 2-0 overwinning op de Fransen.

Naast Celtic en FC Porto kwamen ook Zenit Sint-Petersburg en Standard Luik in actie. De Belgen keerden met de staart tussen de benen huiswaarts, nadat de ploeg van trainer André Villas-Boas geen spaan heel had gelaten van Standard. Donny Gorter, de huurling van het Deense Aalborg BK, speelde een half uur mee in de wedstrijd tegen Apoel Nicosia. Op Cyprus ging de 26-jarige verdediger met 4-0 onderuit.

Celtic - Maribor

FC Porto - Lille

Zenit Sint-Petersburg - Standard Luik

Overige uitslagen:
Apoel Nicosia (Cyp)* - Aalborg BK (Den) 4-0
BATE Borisov (W-Rus)* - Slovan Bratislava (Slo) 3-0

* Apoel Nicosia en BATE Borisov plaatsen zich voor de groepsfase van de Champions League. Beide ploegen speelden in hun eerste confrontatie met 1-1 gelijk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.