Beelden Ligue 1: assist Memphis niet genoeg voor Lyon in topper

Reacties

Paris Saint-Germain boekte zaterdagavond zijn twintigste zege in de Ligue 1 van dit seizoen. Mede door een schitterende vrije trap van Neymar moesten Anwar El Ghazi en co buigen voor de Franse koploper. AS Monaco trok aan het langste eind in de clash met Olympique Lyon, terwijl Olympique Marseille uithaalde tegen Metz.

Beelden Ligue 1: assist Memphis niet genoeg voor Lyon in topper

AS Monaco - Olympique Lyon
Memphis Depay en Kenny Tete hadden een basisplaats in de Franse topper zondagavond. Eerstgenoemde was belangrijk met een assist, al was de treffer vooral te danken aan merkwaardig keeperswerk van Danijel Subasic, maar Lyon gaf de 0-2 voorsprong vervolgens volledig uit handen. Rony Lopes was de gevierde man aan de zijde van Monaco.

Lille - Paris Saint-Germain
Niet alleen de fraaie vrije trap van Neymar in de slotfase was de moeite waard om terug te kijken, ook de derde treffer van de club uit Parijs was een juweeltje. Giovani Lo Celso produceerde vlak voor tijd nog een mooie stift om de eindstand op 0-3 te bepalen. Op slag van rust was PSG op voorsprong gekomen door een treffer van linksback Yuri Berchiche.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Olympique Marseille - Metz
Dankzij een spectaculaire overwinning op Metz pakte Marseille dit weekend de tweede plaats in de Ligue 1. Mede dankzij uitblinkers Florian Thauvin en Dimitri Payet scoorde de thuisploeg zes keer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.