Bedrogen Ranieri, hoogstandjes routiniers én Baker

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bedrogen Ranieri, hoogstandjes routiniers én Baker

Thierry Henry is het scoren nog niet verleerd. In dit filmpje laat de spits zien dat hij op latere leeftijd nog over handige voetbewegingen beschikt. De 36-jarige Fransman is reeds enkele seizoenen aan het afbouwen in de Amerikaanse competitie bij de New York Red Bulls. Het was zijn derde treffer in zes competitieduels dit seizoen. Ook was hij in de wedstrijd tegen Houston Dynamo goed voor een assist.

• Een andere aanvaller die in het verleden het Europese voetbal op z'n kop zette is Ronaldinho. De baltovenaar is tegenwoordig actief voor het Braziliaanse Atlético Mineiro. Woensdag ging de wedstrijd tegen Atlético Nacional om de Copa Libertadores verloren (1-0), maar dat weerhield Ronnie er niet van om zijn welbekende trukendoos nog eens open te trekken.

'Een coach is als een bedrogen echtgenoot: we zijn altijd de laatsten die het horen.'
• AS Monaco zou komende zomer afscheid willen nemen van Claudio Ranieri, maar met die geruchten kan de 62-jarige Italiaanse trainer helemaal niets.

• Ook in de jeugd van Chelsea lopen goede voetballers rond, zoals Lewis Baker. Tijdens het duel met Arsenal Onder-21 was hij trefzeker met een fraaie hakbal.

Wil je meer zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.