Bedrijvig West Ham haalt ook Moses en Jelavic

Reacties

Victor Moses en Nikica Jelavic verhuizen naar West Ham United. Moses wordt gehuurd van Chelsea, terwijl Jelavic is gekocht van degradant Hull City.

Bedrijvig West Ham haalt ook Moses en Jelavic

Moses (24, foto), die eerder uitkwam voor Crystal Palace en Wigan Athletic, tekende in 2012 voor Chelsea. Op Stamford Bridge werd hij echter nooit een vaste waarde, waarna de club de aanvaller verhuurde aan Liverpool en Stoke City. Met West Ham is de speler aan zijn derde uitleenbeurt toe.

Moses is een in Engeland opgegroeide Nigeriaan. Hij koos er na optredens in diverse Engelse jeugdselecties uiteindelijk voor om Nigeria te dienen. Inmiddels staat de teller op 23 interlands, waarvan twee tijdens het WK in 2014. Dinsdag verlengde Moses zijn contract met Chelsea tot medio 2019.

De dertigjarige Jelavic wordt weggeplukt bij Hull City, dat afgelopen seizoen uit de Premier League degradeerde. Manager Slaven Bilic kent de spits nog uit zijn tijd als bondscoach van Kroatië, waarvoor Jelavic tot nu toe 36 keer uitkwam. Jelavic speelde in het verleden onder andere voor Glasgow Rangers en Everton.

West Ham presenteerde eerder op de dag al Alex Song, die wordt gehuurd van Barcelona.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.