Bedrijvig NEC haalt ook Mayi naar Nijmegen

Reacties

NEC heeft zich versterkt met Kévin Mayi. De aanvaller komt per direct over van Gazélec Ajaccio, dat hem op de clubsite bedankt voor bewezen diensten. Hij tekent voor drie jaar.

Bedrijvig NEC haalt ook Mayi naar Nijmegen

De 23-jarige Kévin Mayi maakte in zijn jeugdjaren deel uit van de befaamde jeugdopleiding van Saint-Étienne en stapte medio 2014 over naar Gazélec Ajaccio. Bij de naar de Franse Ligue 2 gedegradeerde club beschikte Mayi nog over een contract tot de zomer van 2017.

NEC moet de komst van Mayi nog bevestigen. De Fransman, wiens roots in Gabon liggen, scoorde vorig seizoen drie keer in 23 wedstrijden in de Ligue 1. Bij NEC is hij na Stefan Mauk, Michael Heinloth, Dario Dumic, Robin Buwalda, Segun Owobowale, Reagy Ofusu, Julian von Haacke en Quincy Owusu-Abeyie alweer de negende zomeraanwinst.

De Nijmegenaren zijn ook nog in gesprek met Manchester City over twee spelers, een linksback en een aanvaller. Daarnaast is Liverpool-talent Taiwo Awoniyi in beeld en hoopt de club na het halen van directe versterkingen ook Xavi Quintillà nog binnen te halen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.