Bazoer traint mee met Oranje, Pieters ontbreekt nog

Reacties

Ondanks de twijfels over zijn fitheid heeft Riechedly Bazoer dinsdag volledig meegetraind met het Nederlands elftal in aanloop naar de vriendschappelijke interland van komende vrijdag tegen Wales.

Bazoer traint mee met Oranje, Pieters ontbreekt nog

Maandagavond verschenen er nog slechts vier Oranje-internationals op het veld van Quick Boys in Katwijk, nu was de selectie van bondscoach Danny Blind met 23 spelers aanwezig. Alleen Erik Pieters ontbrak. De linksback van Stoke City is nog onderweg, nadat hij maandag werd opgeroepen als vervanger van Ajacied Jairo Riedewald.

Over de conditie van diens ploeggenoot Bazoer bestond onduidelijkheid. Na onderzoek aan de kuitblessure die de negentienjarige middenvelder overhield aan De Klassieker besloot de staf van Oranje de training van dinsdag af te wachten alvorens een definitief besluit te nemen over de man die nog wacht op zijn eerste interland.

Voordat het keurkorps van Blind donderdagmiddag naar Cardiff vertrekt, traint het nog één keer op Nederlandse bodem. Woensdag staat een besloten sesssie in De Arena op het programma. Na het oefenduel met Wales vliegt Oranje door naar Hannover, waar volgende week dinsdag Duitsland wacht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.