Bazoer maakt indruk en wacht nieuw contract, Sana verkast

Reacties

Riechedly Bazoer (18) kan binnenkort een nieuwe contractaanbieding van Ajax tegemoet zien. De club wil de huidige verbintenis van de middenvelder, die medio 2016 afloopt, openbreken en verlengen.

Bazoer maakt indruk en wacht nieuw contract, Sana verkast

De onderhandelingen daarover moeten nog beginnen. Ook Bazoer heeft de intentie langer bij Ajax te blijven.

De jonge Utrechter kwam twee jaar geleden over van PSV en maakte vorige maand, in de competitiewedstrijd tegen Willem II (5-0), zijn competitiedebuut in het eerste elftal.

Afgelopen week was Bazoer met de A-selectie van de landskampioen op trainingskamp in Qatar, waar trainer Frank de Boer hem de meest opvallende speler noemde.

Sana
Ajax neemt ook afscheid van een speler. Tobias Sana vertrekt per direct naar Malmö FF. De 25-jarige aanvaller wist niet door te breken in Amsterdam en kiest voor een terugkeer naar zijn vaderland Zweden.

Sana kwam in de zomer van 2012 over van IFK Göteborg, maar overtuigde nooit. Tijdens zijn basisdebuut (uit bij NEC, 1-6) scoorde hij nog wel twee keer, maar daarna ging het rap bergafwaarts.

Afgelopen zomer hoopte Ajax hem al te slijten, maar toen raakte het Sana niet kwijt. De rappe flankspeler speelt inmiddels zelfs geen wedstrijden meer voor Jong Ajax.

Malmö biedt uitkomst en heeft Sana bevrijd uit zijn uitzichtloze positie. De club waar ex-Ajacied Zlatan Ibrahimovic zijn loopbaan ooit begon is de aartsrivaal van de voormalige club van Sana, IFK Göteborg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.