Bayern sluit megabod niet uit, Bakkali geniet aan zwembad

Reacties

'Ja, wij kunnen een speler van honderd miljoen euro betalen.'• Dat Bayern München de financiële zaakjes goed op orde heeft is algemeen bekend, maar de uitspraak van financieel directeur Jan-Christian Dreesen is wel erg opvallend. Tot op heden was het hoogste bedrag dat de Duitse grootmacht ooit heeft neergelegd voor een speler de 35 miljoen euro voor de Spaanse middenvelder Javi Martínez. 'Of we ooit daadwerkelijk 100 miljoen zullen betalen valt te bezien, maar zeg nooit nooit.' (Kicker)

Bayern sluit megabod niet uit, Bakkali geniet aan zwembad

• Bondscoach Guus Hiddink liet Quincy Promes afgelopen zaterdag links liggen tijdens het EK-kwalificatieduel met Turkije (1-1). En dat terwijl de aanvaller door de fans van Spartak Moskou werd verkozen tot de beste speler van de maand. Hij kreeg 47 procent van de stemmen.

Zakaria Bakkali speelt al tijden niet meer, maar ondertussen geniet hij volop. Op zijn Instagram plaatste hij een filmpje waarin te zien is dat hij ligt te genieten aan de rand van het zwembad.

Repos après l entraînement àvec la famille 👌🏊

Een video die is geplaatst door @bakkalizakaria19 op

• Dat David Beckham niet bang is om in zijn onderbroek voor de camera te verschijnen weet iedereen inmiddels wel. In een parodie op  een van zijn onderbroeken commercials staat hij met de Britse acteur James Corden half naakt te poseren.

• In Turkije is dit weekend een wedstrijd wel heel erg uit de hand gelopen. Tijdens de duel tussen Yagcilar en Hamzabeyli werden liefst vijftien rode kaarten getrokken. De scheidsrechter van dienst deed dit na een massale vechtpartij op het veld. De wedstrijd werd gestaakt omdat er minimaal zeven spelers op het veld moeten staan.

'Mocht de functie van coach me ooit aangeboden worden bij Real Madrid, zeg ik volmondig ja'
Zinedine Zidane wil in de toekomst dolgraag trainer van Real Madrid worden, al weigert de Fransman aan de stoelpoten van de huidige coach Carlo Ancelotti te zagen. 'Op dit moment is er een coach die het erg goed doet. Bovendien zit ik in een bepaalde structuur waarbij ik veel leer', aldus Zidane. (Canal Plus)

• Mocht Zinedine Zidane daadwerkelijk trainer van Real Madrid worden, wil hij graag aan de slag met zijn landgenoot Paul Pogba. Op dit moment speelt de middenvelder bij Juventus, maar Zidane verwacht dat zijn huidige werkgever op korte termijn een miljoenenbod gaat neerleggen voor de 22-jarige Fransman. 'Het is logisch dat een club als Real Madrid hem volgt', aldus Zidane. (Canal Plus)

• Dat Manuel Neuer meer kan dan alleen ballen tegenhouden is bekend, maar het lijkt er bij tijd en wijle op dat de goalie van Bayern München en Duitsland wat verveeld raakt in zijn eigen strafschopgebied. Tegen Georgië (2-0 overwinning) moest hij er even uit en bemoeide hij zich met een inworp.

De Duitser staat bekend als The Sweeper Keeper. Hieronder is te zien waarom...

'Het gejuich van het publiek maakte mij trots'
Kurt Zouma beleefde een droomdebuut in de nationale ploeg van Frankrijk tegen Denemarken (2-0 overwinning). In het stadion van Saint-Étienne, de club waar de verdediger van Chelsea opgroeide, werd hij bij ieder balcontact toegejuicht. Dat was niet het geval bij Nabil Fekir. De aanvaller van Olympique Lyon en aartsrivaal van Saint-Étienne werd door een deel van het publiek uitgefloten. (L'Equipe)

'Een blanke coach verliest zijn baan en krijgt zo weer een nieuwe'
John Barnes maakte furore als voetballer, maar zijn loopbaan als trainer is nooit echt een succes geworden. De voormalige aanvallende middenvelder van Engeland en Liverpool legt uit waarom: 'Hoeveel zwarte mensen zie je in de top van de zakenwereld? Dus waarom zou het in de voetbalwereld dan anders zijn?' (ITV)

Ryan Babel heeft voor zijn gevoel nooit afscheid kunnen nemen bij Liverpool. De aanvaller vertrok in januari 2011 naar 1899 Hoffenheim. Afegelopen zondag, ruim vier jaar na dato, kreeg de spits van Kasimpasa alsnog de kans tijdens het benefietduel op Anfield.

Babel was overigens niet in beste doen. De voormalige aanvaller van Ajax helpt deze zeer fraaie pass van Thierry Henry om zeep....

'Bier zuipen verlengde mijn voetballoopbaan'
• Het kan dus toch! De geneugten des levens en een carrière als profvoetballer. Martin Drent, oud-spits van onder meer SC Veendam en FC Groningen, is het levende bewijs.

{"title":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","titleMobile":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","odd":"50.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:5e9d6612-8d73-4c52-9042-dc628c0ede1a","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO.","textMobile":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO."}
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.