Bayern reist zonder Robben af naar Hamburger SV

Reacties

Hoewel Pep Guardiola dinsdag nog stelde dat de bekerwedstrijd van woensdagavond tegen Hamburger SV de belangrijkste wedstrijd van de week is, heeft de trainer van Bayern München Arjen Robben niet meegenomen naar Noord-Duitsland.

Bayern reist zonder Robben af naar Hamburger SV

Robben miste zondag ook al de belangrijke competitiewedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach. De dertigjarige Oranje-international had aan de 7-1 overwinning op AS Roma een spierblessure overgehouden. Hoewel die kwetsuur niet ernstig was, liet Robben aan Voetbal Intenational weten dat spelen tegen BMG 'wat al te enthousiast was'.

Dat blijkt nu ook te gelden voor het bekertreffen met HSV in de tweede ronde van het toernooi om de DFB-Pokal. Zaterdag wacht ook de competitiewedstrijd tegen Borussia Dortmund. Hoewel BVB de laatste zes duels slechts één punt pakte in de Bundesliga, lijkt Guardiola zijn buitenspeler te willen sparen voor de confrontatie met de vice-kampioen.

Tijdens de bekerontmoeting met de club van Rafael van der Vaart ontbreekt behalve de voor de FIFA Ballon d'Or genomineerde Bedummer ook Mehdi Benatia. Uit zijn tijd bij AS Roma heeft de Marokkaanse verdediger een schorsing voor bekercompetities overgehouden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.