Bayern München heeft Robben terug voor sleutelduels

Reacties

Arjen Robben heeft de groepstraining van Bayern München hervat. Dat is erg goed nieuws voor Der Rekordmeister met de halve finales in de Champions League en DFB Pokal in het verschiet.

Bayern München heeft Robben terug voor sleutelduels

Robben sukkelde enige tijd met een buikspierblessure, maar trainde zondag weer voluit mee. Ook verdediger Mehdi Benatia liet zich weer op de groepstraining zien.

Of beide spelers dinsdag al in actie komen namens Bayern valt te bezien. De Duitse topclub speelt dan in de halve finale van het bekertoernooi tegen Borussia Dortmund. Wel staat buiten kijf dat Robben en Benatia inzetbaar zijn in de dubbele confrontatie met Barcelona in de halve finale van de Champions League. Volgende week woensdag gaat Bayern naar Catalonië; dinsdag 12 mei wacht de return.

Mogelijk kan Robben in het restant van de Bundesliga zijn jacht op de topscorerstitel nieuw leven inblazen. De Bedumer staat tweede met zeventien doelpunten. Alexander Meier van Eintracht Frankfurt voert de lijst aan met negentien goals. Overigens wordt Bayern München later vandaag mogelijk al kampioen. Dat gebeurt als VfL Wolfsburg niet wint van Borussia Mönchengladbach (aftrap 17.30 uur).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.