Bayern houdt zich op de vlakte over toekomst Breno

De toekomst van Breno bij Bayern München blijft voorlopig onduidelijk. De Braziliaanse centrumverdediger was als gevolg van privé-perikelen dit seizoen enige tijd niet beschikbaar voor de Duitse recordkampioen.

Bayern houdt zich op de vlakte over toekomst Breno

Nog steeds wordt Breno verdacht van betrokkenheid bij brandstichting van zijn eigen woning die medio september plaatshad. Zijn advocaat stelde dat de speler 'ziek' is en hulp nodig heeft.

In navolging van preses Uli Hoeness heeft ook directeur Karl-Heinz Rummenigge zijn steun voor Breno uitgesproken. Of hij voor de Beierse hoofdmacht nog van waarde zal zijn, laat Rummenigge tijdens een gesprek met TZ in het midden.

'Breno heeft momenteel grote problemen', weet hij. 'Het is aan ons om hem zo goed mogelijk te helpen. De eerste stap is dat hij helemaal fit wordt, opdat hij weer aan de groepstraining kan deelnemen.'

'Breno's contract loopt komende zomer af', vervolgt Rummenigge. 'Hoe het daarna verdergaat kan ik nu echt niet voorspellen. Maar de volgorde bij Bayern München is: eerst de mens, dan de financiën.'

Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's