Bayern heeft met rasdribbelaar Zaragoza nu al eerste zomeraanwinst beet

Reacties

Bayern München heeft met Bryan Zaragoza zijn eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen. De 22-jarige dribbelaar komt medio 2024 over van Granada.

Bayern heeft met rasdribbelaar Zaragoza nu al eerste zomeraanwinst beet
© Pro Shots

Zaragoza, die een vijfjarig contract overeenkwam met de Duitse recordkampioen, vierde in oktober zijn debuut in de Spaanse nationale ploeg. Deze jaargang viel hij vooral op in de thuiswedstrijd tegen Barcelona op 8 oktober, toen hij twee keer scoorde in het duel dat in 2-2 eindigde.

Zaragoza ging dit La Liga-seizoen al 82 keer een dribbel aan, het meest van alle spelers. De aanvaller is voorin op alle posities inzetbaar, al prefereert hij een rol op de linkerflank. 'Hij is onberekenbaar, gevaarlijk voor het doel en goed in de een-tegen-een-situatie', duidt sportief directeur Christoph Freund op de Bayern-website de kwaliteiten van de aanwinst. 'Hij is bezig aan een bliksemcarrière en we volgen hem al langer.'

Volgens BILD legt Bayern een bedrag van dertien miljoen euro neer voor de neo-international. Middels bonussen kan de prijs oplopen tot vijftien miljoen euro. Eerder berichtten Spaanse media dat in Zaragoza's contract met Granada een gelimiteerde afkoopsom van vijftien miljoen euro zou staan.

Spelersprofiel

Bryan Zaragoza


Geboortedatum:
9 september 2001
Leeftijd:
22
Geboorteplaats:
Málaga
Nationaliteit
Spanje
Lengte:
1,64 m
Gewicht:
61 kg
Huidige club:
Bayern München
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.