'Bayern heeft beet: Inter laat Perisic thuis wegens transfer'

Reacties

Het heeft er alle schijn van dat Bayern München een alternatief heeft gevonden voor Leroy Sané. Internazionale heeft Ivan Perisic niet meegenomen naar Spanje voor het oefenduel met Valencia.

'Bayern heeft beet: Inter laat Perisic thuis wegens transfer'

De Nerazzurri hebben dat zelf nog niet bevestigd, maar meerdere Italiaanse media meldden zaterdag dat Perisic wel degelijk is achterbleven in Milaan. Volgens Sky Italia heeft de dertigjarige aanvaller van de clubleiding zelfs al toestemming gekregen om naar zijn huis in Kroatië af te reizen in afwachting van zijn op handen zijnde transfer naar Bayern.

Al snel nadat bekend was geworden dat Manchester City-aanvaller Sané dit jaar niet meer in actie kan komen door een zware knieblessure, doken de eerste berichten op dat Bayern voor Perisic zou gaan om na het afscheid van Arjen Robben en Franck Ribéry meer slagkracht te hebben op de vleugel. De gedroomde kandidaat is de Kroaat echter niet.

Bayern zoekt opvolgers Robbery: Sancho, Sané of toch Steven Bergwijn?

Bayern zou daarom in eerste instantie inzetten op een huurperiode van een jaar, waarna het de optie heeft om Perisic voor twintig miljoen euro definitief overnemen. De kampioen van Duitsland is met Inter al in grote lijnen akkoord over de deal en de Kroatische international zou zelf inmiddels ook niet meer twijfelen over een terugkeer in de Bundesliga.

Perisic speelde in Duitsland al voor Borussia Dortmund en VfL Wolfsburg, voordat Inter hem in 2015 voor negentien miljoen euro naar de Serie A haalde. De ex-speler van Club Brugge was sindsdien goed voor veertig goals in 163 officiële duels voor Inter, maar komt niet voor in de plannen van de nieuwe trainer Antonio Conte. Bayern biedt nu dus uitkomst.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.