Bayern begint met gemaskerde Lewandowski

Reacties

Robert Lewandowski heeft de race tegen de klok gewonnen en komt woensdag gemaskerd en wel aan de aftrap van de Champions League-kraker tegen Barcelona.

Bayern begint met gemaskerde Lewandowski

Lewandowski was een vraagteken bij Bayern München voor de halve finale in Camp Nou nadat hij een week geleden in de bekerwedstrijd tegen Borussia Dortmund flink gehavend uit de strijd was gekomen. Naast een hersenschudding had de Poolse spits een kaak op twee plaatsen gebroken en kampte hij met rib- en schouderklachten.

Maar met een beschermend masker is het verantwoord om te spelen, zo blijkt uit de elf namen die Josep Guardiola op het wedstrijdformulier heeft laten zetten. De trainer had vooraf ook gesproken met Lewandowski. 'Ik wil weten welk gevoel hij heeft met het masker. Als hij fit is, dan gaat hij spelen', zei de Spaanse trainer voor het onderhoud met zijn spits, die de laatste twijfels wegnam.

Bij Barcelona zijn er geen verrassingen te zien in de ploeg zoals trainer Luis Enrique die aan de aftrap laat komen. De Catalaanse grootmacht begint dus met de gevreesde aanvalslinie Lionel Messi, Neymar en Luis Suarez.

Opstellingen:
Barcelona: Ter Stegen; Dani Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba; Busquets, Rakitic, Iniesta; Messi, Suarez, Neymar.
Bayern: Neuer; Rafinha, Boateng, Benatia, Bernat; Alonso, Lahm, Schweinsteiger, Thiago; Müller, Lewandowski.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.