Batshuayi eerste slachtoffer van ongekende koopwoede Chelsea

Reacties

Michy Batshuayi keert op huurbasis terug bij Crystal Palace. De Belgische spits mocht uitkijken naar een nieuwe club, nadat hij bij Chelsea de vierde spits in de pikorde was geworden door de komst van Timo Werner.

Batshuayi eerste slachtoffer van ongekende koopwoede Chelsea
© Pro Shots

Daarmee is Batshuayi het eerste slachtoffer van de koopwoede van Chelsea. Afgelopen seizoen kwam de 26-jarige international als concurrent van Tammy Abraham en Olivier Giroud nog tot zes goals in 24 duels, maar met Werner als de nieuwe beoogde centrumspits was er geen plek meer voor hem op Stamford Bridge. En dus wordt Batsman na eerdere verhuurperiodes bij Borussia Dortmund, Valencia en Crystal Palace nu opnieuw verhuurd aan Palace, waar hij in 2019 ook al speelde.

En Batshuayi zal volgens verschillende Engelse media niet de enige speler zijn die de komende tijd vertrekt bij Chelsea, nu The Blues op de transfermarkt al meer dan 200 miljoen pond hebben uitgegeven aan de komst van Hakim Ziyech, de al genoemde Werner, Ben Chilwell en Kai Havertz. Tiemoué Bakayako keert waarschijnlijk op huurbasis terug bij AC Milan, verdediger Fikayo Tomori wordt gelinkt aan Everton en linksback Emerson Palmieri staat in de belangstelling van Internazionale.

Overigens is Chelsea, dat Thiago Silva transfervrij overnam van Paris Saint-Germain, ook nog niet klaar met het aantrekken van spelers. Er moet nog een nieuwe doelman komen die de concurrentiestrijd met de tegenvallende recordaankoop Kepa Arrizabalaga aangaat. Volgens de laatste berichten uit Engeland is Stade Rennes-doelman Édouard Mendy de man die het keepersprobleem moet gaan oplossen. Chelsea zou twintig miljoen moeten betalen voor de Senegalese international.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Analyse: zo gaat Ziyechs Chelsea Liverpool van de troon stoten
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.