Basisplaats Gutiérrez lonkt ondanks volgende stap Vidal

Reacties

Arturo Vidal moet naar alle waarschijnlijk de openingswedstrijd tegen Australië missen. Voor Felipe Gutiérrez (foto) lonkt daardoor een basisplaats bij Chili.

Basisplaats Gutiérrez lonkt ondanks volgende stap Vidal

Gutiérrez is de voornaamste kandidaat om de vacature in te vullen die ontstaat als er een definitieve streep gaat door de naam Vidal voor het openingsduel van vrijdag in Cuiabá. Tijdens de bespiegelingen is de middenvelder van FC Twente genoemd als stand-in.

Voor Vidal lijkt het openingsduel met Australië te vroeg te komen. De middenvelder van Juventus, in mei een knieoperatie ondergaan, werkte dinsdag wel weer een deel van de groepstraining af met een bandage om zijn rechterknie.

Helemaal hersteld is hij niet getuige zijn beperkte inzet bij de training. Maar het is wel een volgende stap op weg naar wat bondscoach Jorge Sampaoli voor ogen heeft; dat Vidal minimaal een van de drie groepsduels kan spelen. Waarschijnlijk gaat het om de ontmoeting met Nederland op 23 juni.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.