Barto spoelt bekerkater weg bij Achilles '29

Reacties

SC Cambuur heeft zich zondag gerevancheerd voor de bekeruitschakeling. Jupiler League-hekkensluiter Achilles '29 kwam tekort tegen de Leeuwarder formatie (0-3).

Barto spoelt bekerkater weg bij Achilles '29

Achilles '29 dacht te kunnen profiteren van de bekervermoeienissen van SC Cambuur, dat donderdag na 120 minuten en strafschoppen zijn meerdere had moeten erkennen in AZ. Maar de Groesbeekse formatie hielp de Leeuwarder gasten juist in het zadel.

Tarik Tissoudali profiteerde dankbaar van geklungel in de Achilles '29-defensie en stelde Martijn Barto al in de zesde minuut in staat de score te openen. De spits verdubbelde met een van richting veranderd schot in de 56ste minuut de marge en revancheerde zich ook voor zijn gemiste strafschop in de reeks tegen AZ.

In de laatste minuut zorgde invaller Stefano Lilipaly met een schitterend afstandsschot voor het sluitstuk van Cambuur, dat dankzij de zege naar de vijfde plaats is geklommen. Voor Achilles '29 komt degradatie een stapje dichterbij. De achterstand op nummer voorlaatst FC Dordrecht is negen punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.