Barcelona verplettert de vierdeklasser L'Hospitalet

De hoop van L'Hospitalet was al snel verdwenen. De vierdeklasser nam met een grote nederlaag bij Barcelona afscheid van de strijd om de Copa del Rey (9-0).

Barcelona, dat de heenwedstrijd al met 1-0 had gewonnen, kende geen mededogen met L'Hospitalet. De vierdeklasser keek na 45 minuten al tegen een 5-0 achterstand aan. Ook na rust incasseerde doelman Carlos Craviotto de nodige treffers.

Zonder de inbreng van Lionel Messi – al begonnen aan zijn vakantie - was de doelpuntenmachine van Barcelona op dreef. Thiago Alcántara (foto), Cristian Tello en Isaac Cuenca waren met ieder twee treffers topscorer van de avond. Toch was er na de 9-0 ook reden voor enige zorg bij Barcelona. Andres Iniesta viel geblesseerd uit. Foto: VI Images