Barcelona traint voor het eerst dit seizoen met supertrio

Reacties

Hoewel het seizoen al even op streek is, werkten de spelers van Barcelona vrijdag pas voor het eerst een oefensessie af met alle leden van het MSN-trio in hun midden.

Barcelona traint voor het eerst dit seizoen met supertrio

Neymar miste het eerste gedeelte van het seizoen vanwege zijn deelname aan de Olympische Spelen. Met Brazilië pakte de 24-jarige dribbelaar de felbegeerde gouden medaille in eigen land. Na het toernooi kreeg Neymar van de clubleiding van Barcelona toestemming om een weekje uit te rusten, waarna hij zich meldde bij de Seleçao voor de WK-kwalificatieduels met Ecuador en Colombia.

Lionel Messi en Luis Suárez, die er in de eerste duels wel gewoon bij waren, keerden deze week eveneens terug van interlandverplichtingen. De Argentijn nam als 'souvenir' wel een hamstringblessure mee, waardoor het lange tijd de vraag was of hij zaterdag aan zou kunnen treden in het competitieduel met Deportivo Alavés in Camp Nou.

'Hij is fysiek gezien in staat om mee te doen', aldus trainer Luis Enrique na de training tijdens een persconferentie. Of de Argentijn ook daadwerkelijk in actie komt, is nog maar de vraag. 'We moeten goed kijken wat het beste is voor hem.'

Dinsdagavond zet Barcelona de jacht op het heroveren van de Champions League-titel in met een thuiswedstrijd tegen Celtic. Het supertrio Messi, Neymar en Suárez was afgelopen seizoen goed voor het onvoorstelbare aantal van 131 goals in officiële duels.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.