'Barcelona rouwt met de familie van Vilanova mee'

Reacties

Barcelona opent zaterdag en zondag de poorten van Camp Nou voor fans die willen rouwen om de dood van Tito Vilanova. De voormalig hoofdtrainer van de Catalaanse grootmacht verloor vrijdag op 45-jarige leeftijd de strijd tegen kanker.

'Barcelona rouwt met de familie van Vilanova mee'

Op de clubwebsite staat de Catalaanse club met enkele fraaie portretten stil bij het wegvallen van Vilanova. Het is tevens mogelijk een condoleanceregister te tekenen.

Die gelegenheid zal er zaterdag en zondag ook zijn in Camp Nou. 'De club Barcelona rouwt met de familie mee, net zoals alle fans over de hele wereld en de rest van de voetbalwereld', zo schrijft de club op de website. De spelersgroep stond zaterdagochtend in het stadion al stil bij de dood van Vilanova.

Bij het vrijdagavondduel in de Primera División (Elche-Levante) werd met een minuut stilte ook al op indrukwekkende wijze stilgestaan bij de dood van Vilanova.  Het uitduel van Barcelona, zondag bij Villarreal, zal ook in het teken staan van het overlijden van Vilanova. Maandag is de begrafenis van de voormalige Barcelona-coach.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.