Barcelona rekent op Valdés: 'We zijn op de goede weg'

Er heerst onduidelijkheid over de toekomst van Barcelona-doelman Víctor Valdés. De eerste keus van de Catalanen is in gesprek met de clubleiding en kan bijtekenen.

Barcelona rekent op Valdés: 'We zijn op de goede weg'

Eerder deze week sijpelden de geruchten door dat Valdés de eerste zou zijn die kon rekenen op een contractverlenging in het kalenderjaar. Zijn huidige contract loopt nog tot medio 2014. Volgens diverse Spaanse media lopen die gesprekken echter verre van soepel. Sportief directeur Andoni Zubizaretta spreekt de moeilijke onderhandelingen tegen.

'We hebben al meerdere gesprekken met zijn zaakwaarnemer gehouden en we zijn op de goede weg', aldus de voormalig doelman van onder meer het Spaans elftal over de huidige doelman van Barcelona. 'We zijn juist op een punt aanbeland dat de geruchten van nu weerlegt.'

Valdés is al jaren de nummer één onder de lat bij Barcelona. In het seizoen 2002/03 maakte de Spanjaard zijn debuut in het eerste elftal, nadat hij daarvoor de jeugdopleiding had doorlopen. De maandag dertig jaar wordende Valdés is sinds zijn debuutjaar basisspeler en heeft inmiddels 347 duels in de Primera División gespeeld.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's