Barcelona neemt geen risico met Suarez

Reacties

Luis Suarez ontbreekt zaterdag tijdens het thuisduel met Deportivo La Coruña. Barcelona houdt de 28-jarige aanvaller buiten de selectie vanwege een hamstringblessure.

Barcelona neemt geen risico met Suarez

Tijdens de return in de halve finale van de Champions League op bezoek bij Bayern München (3-2 verlies) raakte Suarez geblesseerd. Aanvankelijk meldde Barcelona dat de Uruguayaan maximaal één duel zou missen, maar de kampioenswedstrijd vorige week tegen Atlético Madrid (0-1) houdt Barça hem ook aan de kant tijdens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen.

De eindstrijd van het toernooi om de Copa del Rey (30 mei tegen Athletic de Bilbao) en de Champions League-finale (6 juni tegen Juventus) komen niet in gevaar voor Suarez, die in zijn eerste seizoen goed was voor 24 doelpunten en 23 assists in 41 duels namens de Catalanen.

Luis Enrique liet vrijdag al weten dat Xavi tegen Deportivo (aftrap 18.30 uur) in de basis start. De 35-jarige middenvelder maakte donderdag bekend dat hij komende zomer de overstap maakt naar Al Sadd uit Qatar. Na 24 jaar komt er daarmee een einde aan het tijdperk van Xavi bij Barcelona. Ook maakte de trainer bekend dat Thomas Vermaelen zijn debuut maakt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.