Barcelona heeft vervanger Dani Alves al binnen

Reacties

Nu Barcelona nog een paar dagen mag shoppen op de transfermarkt, is er haast geboden bij het aantrekken van potentiële versterkingen. Daarom legden de Catalanen woensdag de Braziliaanse rechtsback Douglas Pereira vast, als toekomstig vervanger voor Dani Alves.

Barcelona heeft vervanger Dani Alves al binnen

Dani Alves zou in de belangstelling staan van zowel AS Monaco als Paris Saint-Germain, maar Barcelona wilde hem voorlopig nog niet kwijt. Waarschijnlijker is dat de 31-jarige volgend jaar vertrekt als zijn contract afloopt.

Met de komst van Douglas heeft Barça zich alvast ingedekt voor het vertrek van Dani Alves. De 24-jarige verdediger komt voor zo'n vier miljoen over van São Paulo. Daar had de Braziliaan nog een contract tot medio 2015. Hij kwam er in de laatste drie seizoenen in 95 officiële duels in actie.

Douglas, die later deze week wordt gekeurd, is na Alen Halilovic, Luis Suarez, Jérémy Mathieu, Ivan Rakitic, Marc-André ter Stegen, Claudio Bravo en Thomas Vermaelen alweer de achtste zomeraankoop van Barcelona. Niet verwonderlijk, aangezien de FIFA de Catalanen de komende twee transferwindows een transferverbod op heeft gelegd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.