Barazite: 'Gevoel dat Ajax met twaalf man op het veld stond'

Reacties

Nacer Barazite was net als heel FC Utrecht woedend over de beslissing van scheidsrechter Danny Makkelie, die Ajax vlak voor tijd een discutabele penalty gaf (2-2).

Barazite: 'Gevoel dat Ajax met twaalf man op het veld stond'

'Onbegrijpelijk, dit is gewoon onbegrijpelijk', mopperde de maker van de 0-1 tegen FOX Sports. 'Je gaat hier eigenlijk met drie punten weg en dan overkomt je dit. We stonden als een huis. Je zet een wereldstap en dan word je zo bestolen', doelt hij op de beslissing van arbiter Danny Makkelie om de bal na een ogenschijnlijk onschuldige tackle van Willem Janssen op de stip te leggen.

'Dit gaat om de toekomst van vele clubs', benadrukte Barazite het belang van deze beslissing, waardoor Ajax aan kop blijft, PSV op doelsaldo volgt en Utrecht de vierde plek moet afstaan aan AZ.

'De boosheid overheerst. De kisten vliegen de lucht in. De materiaalman is hier niet blij mee, maar hij is zelf ook razend', schetste Barazite een indruk van de stemming in de Utrechtse kleedkamer. 'Ik had wel het gevoel dat Ajax met twaalf man op het veld stond. Je kunt er een heel boek over schrijven. Maar zo'n penalty is belachelijk.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.