Bankzitter Van der Vaart ziet HSV gelijkspelen

Reacties

Hamburger SV is tijdens de heenwedstrijd in de play-offs om een plaats in de Bundesliga thuis tegen Karlsruher SC niet verder gekomen dan 1-1. Rafael van der Vaart was de hele wedstrijd reserve.

Bankzitter Van der Vaart ziet HSV gelijkspelen

Sinds de start van de Bundesliga in 1963 was HSV als enige club altijd van de partij, maar of dat na zondag nog steeds zo is blijft de vraag. Thuis tegen Karlsruher SC wist de ploeg van trainer Bruno Labbadia het verschil nog niet te maken.

HSV kreeg via Ivica Olic al na drie minuten een enorme kans op de openingstreffer, maar de ervaren Kroaat kopte over. Een minuut later lag de bal aan de andere kant in het doel. Rouwen Hennings schoot via de binnenkant van de paal raak.

Daarna namen de Hamburgers het initiatief over, maar lange tijd zonder succes. Desondanks besloot Labbadia om Van der Vaart op de bank te laten. In de 74ste minuut moest Karlsruher SC toch nog buigen. Op aangeven van Dennis Diekmeier trok Ivo Ilicevic de stand gelijk.

Maandag staan beide teams opnieuw tegenover elkaar, dan in het Wildparkstadion. Tijdens de return staat er een startbewijs voor de Bundesliga op het spel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.