Balotelli's badkamer, Halloween-kostuum Blind

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Balotelli's badkamer, Halloween-kostuum Blind

Het is inmiddels alweer iets meer dan drie jaar geleden: het incident waarbij Mario Balotelli daags voor de derby tussen Manchester City en United zijn eigen badkamer in de fik stak door vuurwerk af te steken. The Daily Mail claimt nu exclusieve foto's te hebben van die avond. Toevallig of niet: die publiceren ze een paar dagen voordat City en United elkaar wéér treffen.

'Er lopen bij Liverpool een paar spelers rond die nog weg zouden komen met moord, maar Balotelli krijgt alle kritiek'
• We blijven nog even bij de markante Italiaan. Deze week kreeg de Liverpool-spits namelijk steun uit onverwachtse hoek. Paul Scholes, legende van Liverpool-rivaal Manchester United, vindt het niet eerlijk dat Balotelli altijd alle kritiek krijgt. Why always him?, zeg maar.

'Ik heb voor Cagliari gekozen omdat zij mij gebeld hebben. Als een andere club had gebeld, dan had ik daar nu waarschijnlijk gezeten'
• Een fraai staaltje clubliefde van trainer Zdenek Zeman. De Tjsechisch-Italiaanse voetbaltrainer staat altijd garant voor een paar pittige quotes, zo ook in een lang interview met Tuttosport.

'Pep Guardiola is de beste trainer ter wereld, ook al háát ik dat tiki-taka-voetbal. Het probleem daarin ligt niet bij Guardiola, maar bij al die trainers die hem willen nadoen zonder daarvoor het juiste spelersmateriaal te hebben'
• Wederom Zeman, dit keer over de Spaanse coach van Bayern München.

'Het Italiaanse voetbal kan de beste spelers niet meer betalen vanwege de economische crisis en fouten uit het verleden. Vroeger mocht je maximaal drie buitenlanders hebben, die waren dan van zeer grote kwaliteit. Nu halen clubs dertig buitenlanders, die eigenlijk helemaal geen verschil maken'
• Vooruit: nog een quote van Zeman, om het af te leren.

• De naam van Daley Blind blijft voor hilariteit zorgen in Engeland. Zo vond deze Manchester United-supporter in de ex-Ajacied zijn inspiratie voor een origineel Halloween-kostuum.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.