Balotelli zet zinnen op bliksemrentree bij AC Milan

Reacties

Mario Balotelli wil over twee weken alweer meespelen bij AC Milan. De verwachting is echter dat de 25-jarige aanvaller vier weken aan de kant staat, terwijl enkele dagen terug nog de vrees bestond dat Super Mario door zijn liesoperatie drie maanden niet inzetbaar zou zijn.

Balotelli zet zinnen op bliksemrentree bij AC Milan

Balotelli onderging woensdag de ingreep aan zijn blessure, die de Italiaanse spits al ruim anderhalve maand aan de zijlijn houdt. Vervolgens meldde Milan dat de revalidatieperiode ongeveer vier weken beslaat, ervan uitgaande dat er geen complicaties optreden.

Het van Liverpool gehuurde enfant terrible had een dag later lak aan die diagnose toen Sky Sport Italia hem bij zijn terugkeer op het trainingscomplex Milanello vroeg hoe het ervoor stond. 'Vergeet die vier weken, ik wil binnen twee weken terug zijn', zei Balotelli.

Het zou betekenen dat trainer Sinisa Mihajlovic de 33-voudige international alleen hoeft te missen in de eerstvolgende twee competitieduels met Juventus (komende zaterdag) en Sampdoria (28 november), al lijken ook de ontmoetingen met Carpi en Hellas Verona in december niet haalbaar.

Zijn liesblessure staat een succesvolle terugkeer van Balotelli vooralsnog in de weg. In zijn laatste twee duels begon de bij Internazionale doorgebroken spits in de basis. Op 22 september tegen Udinese opende hij met een vrije trap zelfs de score, maar die prachtige goal kreeg door zijn fysieke ongemakken geen vervolg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.