Balotelli reddende engel voor Internazionale

Mario Balotelli heeft zich van zijn positieve kant laten zien. De achttienjarige aanvaller voorkwam in Bologna als invaller puntverlies van koploper Internazionale (1-2).

Balotelli had het dit seizoen aan de stok met trainer José Mourinho, die de aanvaller uit onvrede over diens houding tot twee keer toe had verbannen naar de reserves. Tegen Bologna liet Balotelli zien de lessen van de Portugese coach in zijn oren te hebben geknoopt. Twee minuten na zijn entree maakte hij de winnende treffer voor Inter tegen Bolgna.

Het doelpunt van Balotelli was even belangrijk als gelukkig. Bedoeld als voorzet eindigde de vrije trap bij de tweede paal in het doel van Bologna, dat ondanks verwoede pogingen in de resterende acht minuten de gelijkmaker niet kon produceren.

Voor Bologna, dat in de gevarenzone bivakkeert, was de treffer van Balotelli zuur. De Rossoblu hadden kort ervoor dankzij de eerste seizoenstreffer van Miguel Angel Britos de verdiende gelijkmaker op het scorebord gekregen na de openingstreffer van Esteban Cambiasso.