Balotelli is eindelijk volwassen, mascotte heeft honger

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Balotelli is eindelijk volwassen, mascotte heeft honger

• Vicevoorzitter Adriano Galliani van AC Milan denkt dat Mario Balotelli nog grootse daden zal verrichten. De bestuurder lunchte onlangs met de aanwinst van Olympique Nice, in het verleden actief voor Milan, en was onder de indruk van hoe volwassen de spits overkwam. 'Hij oogde heel geconcentreerd, professioneel en vastberaden', vertelt Galliani aan Mediaset Premium. 'Hij lijkt te zijn gegroeid.'

• Het onbetwiste hoogtepunt tijdens het duel in het Championship tussen Derby County en Blackburn Rovers vond plaats in de rust. Zonder al te veel weg te geven: een man in een pak at een andere man (een keeperstrainer) op.

• Misschien mist Chelsea nog steeds Didier Drogba. Met de Ivoriaan in de gelederen brachten The Blues het er in elk geval heel wat beter vanaf tegen Arsenal dan zaterdag. Mede dankzij een goal van Theo Walcott wonnen The Gunners met 3-0.

• De keeper van Noord-Korea Onder-16 had last van een verstandsverbijstering tegen de leeftijdgenoten van Oezbekistan. Een curieus doelpunt was het resultaat.

• Bij een pittige derby komt er weleens wat op het veld wat er niet hoort. Wesley Sneijder doet er ook niet zo moeilijk over. De Oranje-international had zaterdag nog wel tijd voor ontspanning bij Besiktas-Galatasaray (2-2).

• Hoe het met Gennaro Gattuso gaat? De driftkikker is nog altijd zichzelf. Zijn Pisa won met 2-1 van Ascoli en dat moest natuurlijk gevierd worden door de trainer.

Cesc Fàbregas was zaterdag even terug bij Arsenal, dat met 3-0 won van het Chelsea van de Spaanse middenvelder. Op een warm welkom hoefde de spelmaker niet te rekenen in Noord-Londen. Ook niet van het officiële Snapchat-account van Arsenal.

• Nee, dit is geen mini-pop van Andrea Pirlo.

• Zo krijg je Celtic Park wel even stil. Souleymane Coulibaly zette Dorus de Vries zaterdag te kijk vanaf een meter of veertig. Celtic won uiteindelijk wel met 6-1 van Kilmarnock.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.