Balotelli: 'Ik steun Liverpool, maar doe wat ik zelf wil'

Reacties

Never a dull moment met Mario Balotelli. De Italiaan heeft zaterdagavond met een cryptisch filmpje op Instagram maar weer eens voor reuring rondom zijn persoon gezorgd.

Balotelli: 'Ik steun Liverpool, maar doe wat ik zelf wil'

Voor Liverpool staat zondag een wedstrijd van levensbelang op het programma. In de ontmoeting met aartsrivaal Manchester United kunnen The Reds de vierde plaats, die recht geeft op voorronde Champions League, overnemen van de ploeg van Louis van Gaal. Dat weerhield Balotteli er niet van om zich zaterdagavond nog maar eens te laten gelden.

Via een filmpje op Instagram slingerde hij een vrij cryptische boodschap de wereld in. 'Ik steun Liverpool, wat er ook gebeurt. Zeker morgen. Maar jullie moeten onthouden dat ik doe wat ik zelf wil ', sprak hij zijn volgers toe. Wat Balotelli, die door bondscoach Antonia Conte niet werd opgeroepen voor Italië, daar precies mee bedoelt wordt niet duidelijk. Het is overigens nog de vraag of hij zondag bij de wedstrijdselectie zit, vorige week ontbrak hij vanwege een blessure.

Het is niet voor het eerst dat Balotelli vlak voor een belangrijk duel op opmerkelijke wijze de aandacht op zich vestigt. In november 2011 kwam een dag voor de derby tussen Manchester City en United naar buiten dat de spits vuurwerk had afgestoken in zijn badkamer, waardoor deze in brand vloog. In dat duel scoorde hij uiteindelijk, voor City waarna hij het shirt met de inmiddels gevleugelde tekst Why always me? toonde. Een paar dagen geleden sprak hij zijn volgers ook al toe.

Inmiddels heeft Balotelli zijn filmpje weer van het internet gehaald.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.