Bale en Ronaldo op tijd fit, Benzema en Pepe onzeker

Reacties

Real Madrid kent allesbehalve een gestroomlijnde voorbereiding op de Champions League-finale van zaterdag. Dinsdag ontbraken Karim Benzema, Cristiano Ronaldo en Gareth Bale op de training.

Bale en Ronaldo op tijd fit, Benzema en Pepe onzeker

Desondanks maakt trainer Carlo Ancelotti zich met het oog op de Champions League-finale van zaterdag geen zorgen over Bale en Ronaldo. 'Bale heeft gewoon voor zichzelf getraind in het krachthonk', aldus de Italiaan. Ronaldo gaf in een interview op de clubsite aan dat het met hem wel goed komt voor zaterdag: 'Vandaag was ik nog niet honderd procent fit, maar dat zal ik op de dag van de finale wel zijn.'

Benzema liep afgelopen weekend tegen Espanyol (3-1 zege) een lieskwetsuur op. Zijn inzetbaarheid in de eindstrijd is daardoor ernstig in gevaar. 'Zoals de zaken er nu voor staan, speelt hij niet. We willen niets forceren, want dan lopen we het risico dat de blessure alleen maar erger wordt', legt Ancelotti uit.

Ook Pepe (kuitblessure) is een groot vraagteken voor de clash met Atlético Madrid van zaterdag 20.45 uur. 'Voor hem ziet het er nu niet goed uit. Als hij niet op tijd fit is, speelt Raphaël Varane', besluit Ancelotti.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.