Bakkali ziet Anderlecht moeizaam winnen in Oostende

Reacties

Anderlecht heeft ook zijn tweede wedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. Onder toeziend oog van PSV'er Zakaria Bakkali zegevierde de ploeg van trainer Besnik Hasi bij KV Oostende (0-1).

Bakkali ziet Anderlecht moeizaam winnen in Oostende

Na de 3-1 thuiszege afgelopen zondag op Mouscron-Péruwelz - die pas in het laatste kwartier tot stand kwam door treffers van Aleksandar Mitrovic en Matías Suárez - ging het ook in het Albertparkstadion moeizaam voor de regerend landskampioen, waar Bram Nuytinck de volledige wedstrijd speelde.

Na een steekpass van Dennis Praet opende Mitrovic (op de foto met voormalig Anderlecht-verdediger Jordan Lukaku, de jongere broer van Romelu) na een klein uur de score, waarna de thuisclub lang hoop mocht houden op een gelijkspel. Maar invaller Suárez besliste de wedstrijd diep in de extra speeltijd, waarna er meteen werd afgefloten.

De wedstrijd werd bijgewoond door Bakkali, die weigert zijn medio 2015 aflopende verbintenis met PSV te verlengen. Waar zijn toekomst ligt is nog onduidelijk. De Eindhovenaren hebben een akkoord bereikt met Atlético Madrid, maar onduidelijk is of de grillige Belgische aanvaller interesse heeft in die overstap.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.