Bakkal ook na stage bij Sparta Praag nog clubloos

Reacties

Otman Bakkal heeft tijdens zijn proefperiode bij Sparta Praag geen contract afgedwongen. De 29-jarige middenvelder kon door zijn gebrek aan wedstrijdritme geen onuitwisbare indruk achterlaten op trainer Vitezslav Lavicka.

Bakkal ook na stage bij Sparta Praag nog clubloos

Bakkal zat sinds zijn vertrek bij Feyenoord in de zomer van 2014 zonder club. In januari werd duidelijk dat hij zijn conditie op peil hield bij Jong PSV, waarna hij zich vorige week maandag bij de selectie van Lavicka voegde op het trainingskamp in Turkije. Het lukte de ex-PSV'er echter niet om zijn loopbaan nieuw leven in te blazen.

'Tijdens alle trainingssessies heeft Otman zich opgesteld als een professional, maar de club zal hem geen contract aanbieden', vertelt Lavicka op de clubwebsite van de huidige nummer twee van Tsjechië. 'Het was duidelijk zichtbaar dat hij al lang geen wedstrijden heeft gespeeld, daarom stak hij niet boven onze eigen spelers uit.'

Bakkal stond in totaal negen jaar onder contract bij PSV, dat hem in het begin van zijn loopbaan verhuurde aan FC Eindhoven en FC Twente. Na één seizoen bij Feyenoord trok hij naar Dinamo Moskou, om na een weinig succesvol jaar weer terug te keren in De Kuip. Ook dat werd geen doorslaand succes.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.