Baker en Kane nu geen vrienden: 'Speciaal moment voor ons'

Reacties

Lewis Baker en Todd Kane zijn goede vrienden, maar zondagmiddag even niet. Dan staat de derby tussen Vitesse en NEC (12.30 uur) op het programma.

Baker en Kane nu geen vrienden: 'Speciaal moment voor ons'

'We zijn allebei opgegroeid bij Chelsea. We begonnen daar op jonge leeftijd', vertelt Baker tegen de NOS over de sterke band die de twee hebben. Beide spelers werden door de Londenaren verhuurd aan een Eredivisie-club, uitgerekend grote rivalen van elkaar. 'Lewis Baker is een van mijn beste voetbalvrienden. We kennen elkaar nu zo'n elf jaar. Hij is iemand met wie ik in mijn vrije tijd veel tijd doorbreng', aldus Kane.

De back van NEC keek zijn ogen uit op de afsluitende training. 'Er was vuurwerk en er kwamen veel fans kijken. Dat had ik nog nooit meegemaakt', vervolgt Kane. 'We moesten elkaar eens tegenkomen. Het is een speciaal moment voor ons allebei om zo'n belangrijke wedstrijd te spelen.'

'Het is een goede gast, maar zondag zijn we negentig minuten lang geen vrienden', waarschuwt Baker. 'Het is heel gek, omdat we allebei van Chelsea komen. En nu zijn we hier voor onze eigen carrière', besluit Kane, die met NEC een plaats hoger (vijfde) staat in de Eredivisie voorafgaand aan het duel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.