'Bad boy' Barton nog steeds niet welkom bij Rangers

Reacties

Joey Barton is nog altijd niet welkom bij Rangers FC. De Schotse club heeft zijn schorsing, die hij kreeg naar aanleiding van een ruzie met ploeggenoot Andy Halliday, met een week verlengd. Eerder werd bekend dat de Schotse FA Barton aanklaagt wegens het gokken op 44 wedstrijden.

'Bad boy' Barton nog steeds niet welkom bij Rangers

De incidenten rond Barton stapelen zich op. De 34-jarige middenvelder kwam in de zomer transfervrij over van Burnley, maar succesvol is zijn verblijf allesbehalve. Nadat Barton bij het bespreken van de met 5-1 verloren Old Firm tegen Celtic ruzie kreeg met Halliday, werd hij voor drie weken geschorst. Hij zou begin oktober mogen terugkeren, maar nu heeft Rangers de schorsing verlengd. De club geeft geen reden voor het besluit.

Barton wordt er ook van verdacht dat hij tussen 1 juli en 15 september heeft gegokt op 44 wedstrijden. Dat is verboden door de Schotse voetbalbond. Eind oktober moet Barton verschijnen bij een hoorzitting.

Dit seizoen kwam Barton tot acht officiële optreden voor Rangers, voordat hij na het duel met Celtic op 10 september werd geschorst.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.