Babel vindt met Deportivo La Coruña nieuwe club

Reacties

Ryan Babel vervolgt zijn carrière bij Deportivo La Coruña. De aanvaller doorstond donderdag de medische keuring, waarna de handtekeningen gezet werden. Babel heeft een kortlopend contract tot 1 januari 2017 getekend in Spanje.

Babel vindt met Deportivo La Coruña nieuwe club

Woensdag kondigde Deportivo al aan dat Babel naar Spanje zou komen voor een keuring. Zaakwaarnemer Winnie Haatrecht plaatste daar tegenover VI zijn vraagtekens bij. 'Ik vind de berichtgeving vanuit de club op dit moment nog wat voorbarig. Als zij de zaken niet zo op papier zetten zoals wij willen, komt er namelijk helemaal geen medische keuring.'

De 29-jarige Babel was transfervrij nadat hij zijn contract met Al Ain afgelopen week liet ontbinden. Begin deze week kondigde Ajax aan dat Babel met Jong Ajax gaat meetrainen om zijn conditie op peil te houden. Tot een echte rentree bij de Amsterdammers komt het dus niet nu de aanvaller aan de slag gaat in Spanje. Haatrecht heeft de deal aan VI bevestigd.

Met vier punten uit drie competitiewedstrijden bezet Deportivo momenteel de tiende plaats in La Liga. Maandag gaat de landskampioen van 2000 op bezoek bij Alavés. (Roy van den Berghe)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.