media

statistieken

datum

laden laden
laden laden
Toon meer resultaten

Babel op weg terug bij Ajax na langdurige afwezigheid

Babel op weg terug bij Ajax na langdurige afwezigheid

Ryan Babel keert komende maandag terug op het trainingsveld van Ajax. In eerste instantie voor individuele training, daarna sluit de aanvaller aan bij de selectie van trainer Frank de Boer. Babel kampt al sinds januari met knieklachten, nadat hij eerder was geveld door een schouderblessure.

Ruim een maand geleden werd tijdens een operatie een stukje verkalkte meniscus uit zijn linkerknie verwijderd. De voormalige speler van Liverpool en 1899 Hoffenheim speelde tot dusver slechts negen Eredivisie-duels namens de Amsterdammers, waarin hij twee keer trefzeker was.

Behalve Babel is ook Nicolai Boilesen op de weg terug in Amsterdam. De linksback is hersteld van een slepende liesblessure, maar speelt voorlopig zijn wedstrijden in Jong Ajax. De technische staf springt voorzichtig om met de blessuregevoelige Deen en bouwt de mate van belasting op bij de beloften.

Over de inzetbaarheid van Isaac Cuenca wordt deze week meer duidelijk. De huurling van Barcelona miste vorige week door knieklachten het KNVB beker-duel met AZ (0-3 nederlaag Ajax, red.) en de Eredivisie-topper tegen FC Twente (2-0 winst, red.).

Laatste nieuws